Branscher som använder Facebook WiFi

Social Wi-Fi är för alla

Restauranger & barer

Gör det enkelt för era kunder. Att checka in på Facebook i utbyte mot gratis Internet medför många fördelar både för en restaurang och dess kunder.

De restauranger som vi arbetat med kan intyga att LobuWiFi ökat engagemanget på deras Facebook-sida samt ökat deras varumärkeskännedom. Kunderna behöver inte fråga om krångliga lösenord och produkten är enkel att använda.

 

Facebook WiFi – Plug´n Play!

Facebook WiFi för restauranger

Fik & Caféer

En kopp kaffe och gratis Wi-Fi. Låt era kunder njuta av en fika samtidigt som de lyssnar på sin favoritmusik eller chattar med sina vänner. Efterfrågan på Wi-Fi har ökat kraftigt de senaste åren och idag är det ofta ett krav från kunder.

När en kund checkar in på Facebook för gratis Wi-Fi berättar de för sina vänner att de är hos er.

 

– Kunderna är era ambassadörer!

Facebook WiFi för caféer

Hotell & Hostell

En drink i baren eller relax på rummet. Efterfrågan på gratis Internet finns överallt. Frågar era kunder ofta om lösenord till Wi-Fi? Ja ni känner säkerligen igen er.

Med vår social wifi-lösning gör ni det enkelt för era kunder samtidigt som ni minskar mängden support för er personal. Bäst av allt, ni lär känna era besökare genom unik statistik.

 

– Gratis WiFi till alla!

Hår & Nagelsalonger

Sysselsätt era väntande kunder. Låt inte era väntande kunder sitta rastlösa med gamla utgångna tidningar medan de väntar på sin tur i soffan. Med gratis Wi-Fi kan de se Youtube-klipp eller lyssna på musik medan de väntar.

Med unik statistik kan ni sedan skapa riktad annonsering med erbjudanden till era kunder.

 

– Uppfyll kundernas behov!

… och många många fler.